sâmbătă , decembrie 9 2023
Breaking News

Ferestre Termopane Brasov

Cele mai importante avantaje ale unor ferestre termopane Brasov

Vedem cu totii ca majoritatea caselor si a tuturor cladirilor sunt echipate cu ferestre termopane Brasov.

Aceste ferestre au inlocuit incet dar sigur ferestrele vechi, din lemn, cu un singur geam. Acum, ferestrele termopane au doua sau trei geamuri de sticla, si sunt extrem de utile. Au foarte multe avantaje, iar in continuare va prezentam cateva exemple.

Ferestre termopane Brasov: Avantaje majore

Ferestrele termopane impresioneaza datorita multiplelor avantaje de care dispun. Va facem cateva astfel de avantaje cunoscute in continuare.

1. Izolatie termica pentru sezonul rece

Sticla termoizolanta este utilizata in diferite zone, chiar si producatorii de ferestre termopane o folosesc pentru izolarea termica.

Ferestre Termopane BrasovDatorita grosimii geamului de sticla, mai putina caldura scapa din interior spre exterior. In schimb, aerul rece nu poate patrunde in peretii tai caldurosi iarna. In acest fel economisiti bani privind cheltuielile de incalzire.

Pentru ca geamul termoizolant sa aiba si proprietati izolatoare, acesta trebuie sa fie format din cel putin doua panouri de sticla, geamul interior avand o pelicula izolatoare. Eficienta poate fi masurata cu coeficientul de transfer termic U, a carui valoare scazuta confirma o buna protectie termica.

In general, se poate afirma ca eficienta creste odata cu numarul de geamuri de sticla instalate. Pentru a beneficia de cea mai buna izolatie termica, alegeti ferestre termopane Brasov cu trei geamuri.

2. Izolatie fonica

Un alt avantaj major al ferestrelor termopane consta in faptul ca izoleaza fonic foarte bine. Daca locuiti intr-o zona zgomotoasa sau aveti vecini zgomotosi, va puteti asigura ca aveti mai multa liniste cu ferestrele adecvate.

In acest scop, in timpul productiei se foloseste sticla cu o grosime minima de sase milimetri. In plus, se folosesc straturi intermediare, care ofera protectie suplimentara impotriva zgomotelor puternice.

Dimensiunea spatiului din fiecare panou de sticla are un impact major asupra izolatiei fonice. Cu cat camera este mai mare, cu atat izolatia este mai buna. Cu toate acestea, expertii sfatuiesc sa nu existe mai mult de 20 de milimetri de spatiu intre cele doua sticle ale ferestrei termopane.

3. Preturi atractive

Ferestrele termopane au foarte multe avantaje, doua au fost mentionate deja. Preturile atractive ale acestora reprezinta un alt avantaj semnificativ.

Luati in considerare faptul ca banii pe care ii platiti pentru a achizitiona aceste ferestre vor fi recuperati in doar cativa ani.

Spunem doar cativa ani dat fiind faptul ca durata de viata a acestor ferestre termopane Brasov poate depasi cu lejeritate 30 de ani. In functie si de ramele pe care le folosesc producatorii, aceste ferestre pot dura pana la jumatate de secol. Deci, indiferent cati bani investiti pentru a achizitiona cele mai bune ferestre termopane, tot veti recupera investitia.

4. Versatilitatea ferestrelor

Nu in ultimul rand, mentionam faptul ca aceste ferestre termopane sunt si foarte versatile. Le puteti gasi in dimensiuni standard la magazinele de specialitate online sau offline. Le puteti gasi in diferite optiuni in ceea ce priveste culoarea (alb, maro, gri).

Puteti chiar sa comandati ferestre termopane la dimensiuni personalizate. Producatorii de astfel de ferestre va vor servi in cel mai scurt timp.

Si tot referitor la versatilitate, mentionam ca aceste ferestre sunt ideale atat pentru locuintele clasice cat si pentru cele moderne. Deci, cu siguranta nu aveti optiuni mai potrivite in ceea ce priveste ferestrele, decat aceste ferestre termopane Brasov.

Verifica si

Pergola Bioclimatica Brasov

Pergola Bioclimatica Brasov

Ce avantaje si dezavantaje ofera o pergola bioclimatica Brasov? Exista numeroase solutii pentru a putea …

Close