sâmbătă , decembrie 9 2023
Breaking News

Epilare Definitiva Laser Brasov

Avantajele procedurii de epilare definitiva laser Brasov

Pentru eliminarea parului nedorit de pe corp, procedura de epilare definitiva laser Brasov este cea mai importanta si cea mai utila.

Acesta este motivul datorita caruia, numarul persoanelor care aleg sa se epileze definitiv creste de la o zi la alta. In acest articol vom discuta despre epilarea definitiva efectuata cu laser, in mod deosebit despre avantajele majore pe care le are aceasta procedura.

Procedura de epilare definitiva laser Brasov

Cand vine vorba despre epilare definitiva, toata lumea se gandeste deja la procedura efectuata cu laser. Aceasta este o procedura medicala si cosmetica, iar obiectivul sau consta in distrugerea foliculilor de par pentru prevenirea cresterii ulterioare a parului in zona tratata.

Laserul utilizat in timpul sedintelor de tratament emite raze, care sunt absorbite de par. Aceste raze se transforma in caldura imediat ce ajung in par, iar astfel distrug foliculii si previn astfel cresterea parului.

Epilare Definitiva Laser BrasovPentru ca un astfel de tratament sa fie complet si eficient, sunt necesare mai multe sedinte. Acest lucru se datoreaza faptului ca parul are diferite faze de crestere.

Cel mai putin, un tratament complet are nevoie de 4 sedinte. Numarul maxim de sedinte poate ajunge chiar si la 10 – 12. Apoi, pot fi necesare sedinte anuale (1 -2) de intretinere, iar rezultatele vor dura multi ani de zile.

Avantajele epilarii cu laser

Cel mai important lucru de adus in discutie despre epilare definitiva laser Brasov, sunt avantajele procedurii. Si trebuie sa recunoastem ca exista foarte multe astfel de avantaje. Cateva exemple sunt prezentate in continuare. Sunt insa suficiente pentru a va ajuta sa intelegeti cat de utila este aceasta procedura.

1. Rezultate durabile

Am mentionat deja faptul ca un asemenea tratament complet necesita mai multe sedinte, dar ca rezultatele pot fi de multi ani de zile. Acum ganditi-va cat de repede apare parul dupa ce il radeti sau dupa ce folositi crema pentru epilare.

Firele de par apar mult mai repede. Datorita rezultatelor de foarte lunga durata, merita sa alegeti si dvs. epilarea definitiva cu laser. In plus, in toti aceti ani, nu vor mai exista fire de par in zona tratata, nu veti mai folosi aparatul de ras si nici nu veti mai epila zona cu ceara.

2. Tratament fara durere

Odata cu trecerea timpului, dispozitivele laser au facut salturi si limite avansate, iar tehnologia continua sa se imbunatateasca. Astfel, cu cele mai performante echipamente nu veti simti nicio durere sau disconfort persistent la sfarsitul tratamentului. Acest lucru inseamna ca mergeti de la salon catre casa fara durere.

3. Libertatea de a purta ceea ce va place

Nu va mai trebui sa va faceti griji cu privire la acele barbierituri de ultim moment si adesea dureroase atunci cand aveti de luat parte la un eveniment important.

De exemplu, puteti purta topul dvs. preferat cu bretele sau fara maneci, fara a fi nevoit sa va faceti griji cu privire la cresterea excesiva a parului sub brate.

Puteti purta o fustita cand si unde doriti, pentru ca nu mai aveti iritatii de la utilizarea aparatului de ras, sau arsuri de la ceara pentru epilare. Acest avantaj va este de asemenea oferit doar de epilarea laser.

4. Nu mai exista par incarnat

Toata lumea a avut cel putin odata in viata, fire de par incarnate. Acestea se pot datora aparatului de ras sau epilatorului. Prin procedura de epilare definitiva laser Brasov, veti scapa pentru totdeauna si de aceste fire de par incarnate. In plus, veti avea mereu pielea catifelata si placuta la atingere.

Verifica si

Firma De Mutari Bacau Preturi

Firma De Mutari Bacau Preturi

Sfaturi pentru a alege cea mai atractiva firma de mutari Bacau preturi A alege cea …

Close