duminică , iulie 14 2024
Breaking News

Pergola Bioclimatica Brasov

Ce avantaje si dezavantaje ofera o pergola bioclimatica Brasov?

Exista numeroase solutii pentru a putea profita de spatiile exterioare, iar o pergola bioclimatica Brasov poate fi utila in acest sens. Aceasta este un element de decor care poate fi folosita pentru a crea spatii confortabile, si pentru a creste valoarea proprietatii.

Caracteristicile pe care le are o pergola bioclimatica Brasov

Pergolele bioclimatice sunt cele ale caror tavane sunt prevazute cu lamele reglabile care permit modularea luminii. Permit de asemenea reglarea ventilatiei si temperaturii si protejeaza acest spatiu exterior de vremea nefavorabila. Toate aceste lucruri se datoreaza unui sistem eficient si inteligent care poate fi complet automatizat.

Pergola Bioclimatica BrasovCheia acestui tip de pergole sunt lamele de aluminiu care alcatuiesc acoperisul. Lamele reglabile paralele intre ele, sunt sudate pe o structura metalica. Aceasta poate fi actionata cu manivela, intrerupator sau telecomanda, in functie de gradul de automatizare al modelului si care poate fi:

  • Ajustabile: Lamele din aluminiu sunt orientate pentru a regla luminozitatea, a reduce cantitatea de vant sau a ne proteja de ploaie si razele UV.
  • Retractabile: Este cel mai dinamic sistem. Cu ea mai puteti deschide, inchide si orienta, colecta sipcile pentru a realiza un spatiu total deschis.

Caracteristici principale

Odata ce ati inteles ce ne ofera o pergola bioclimatica Brasov, nu este greu sa deduceti principalele lor caracteristici. Caracteristicile acestora care sunt impartasite de majoritatea modelelor pe care le veti gasi pe piata si care fac, de asemenea, parte din avantajele acestor pergole asa cum vom vedea mai jos.

Structura robusta: Profilele din aluminiu sunt de obicei robuste cu grosimi de pana la 4 mm. realizat din aliaj de inalta rezistenta.

Etans: Pergole bioclimatice sunt 100% rezistente impotriva ploii, datorita cauciucurilor anti-picurare. In plus, au o canalizare inteligenta a apei de ploaie care previne stagnarea si caderea apei pe spatiul in care este instalata la redeschiderea lamelelor.

Eficienta: Creeaza o camera intre exterior si interior, care va asigura confortul necesar pentru a va bucura de acest spatiu de ploaie sau zapada. In plus, atasate la casa contribuie la eficienta energetica a locuintei.

Avantajele si dezavantajele unei pergole bioclimatice

O pergola bioclimatica Brasov este asociata cu un numar foarte mare de avantaje. Exista insa si anumite dezavantaje ale acestora, dar care sunt mult mai putine la numar. In ceea ce priveste avantajele, aceste pergole sunt deosebit de eficiente in ceea ce priveste protectia pe care o ofera impotriva razelor soarelui.

Pergolele bioclimatice nu ofera doar protectie impotriva soarelui, ci si impotriva vantului. Va pot oferi de asemenea protectie si impotriva vantului, dar si daca ploua si cade grindina. Este un element de decor deosebit de important datorita faptului ca protejeaza impotriva conditiilor meteorologice nefavorabile.

De asemenea, tot in ceea ce priveste avantajele, trebuie adus in discutie faptul ca sunt recunoscute dat fiind faptul ca pot sa creasca in mod semnificativ valoarea proprietatii.

Acestea au o valoare de piata mai mare decat a pergolelor conventionale, deci vor creste semnificativ mai mult valoarea proprietatii. In plus, intretinerea lor este minima, acesta fiind un alt avantaj de top pe care il veti obtine de la o pergola bioclimatica.

In plus…

Exista insa si posibile dezavantaje care ar putea fi aduse in discutie atunci cand vine vorba despre astfel de elemente de decor pentru exterior. Costurile de achizitie sunt mai mari in comparatie cu costul de achizitie al unei pergole conventionale.

Sunt de asemenea instalate de profesionisti, ceea ce poate fi un alt dezavantaj, in conditiile in care o pergola conventionala poate fi instalata is pe cont propriu.

Acestea sunt asadar unele dintre avantajele si dezavantajele asociate cu o pergola bioclimatica Brasov. Cu siguranta, daca bugetul va permite, merita sa luati in considerare o astfel de achizitie pentru proprietatea dumneavoastra.

Verifica si

Pompe de Caldura

Pompe de Caldura

Merita sa ma orientez spre pompe de caldura? Pentru proprietarii care cauta solutia cea mai …

Close